Kategorier
Uncategorized

Heidis minnestipend

Til heder for Kvendronningen selv, Heidi Nilima Monsen (9.2.1978 – 31.5.2021), deler vi ut 10 000 kroner. Stipendet går til noen som vil gjøre en jobb for å fremme kvensk kulturarbeid, men trenger hjelp til å komme i gang.

Vi ønsker at stipendet skal gå til arbeid innen kvensk språk, kunst, litteratur eller annet kulturarbeid for kvensk ungdom. Målet er å synliggjøre den kvenske kultur og inspirere flere til å vise fram sin kvenske identitet.

Har du et prosjekt du ønsker å få realisert? Da kan du søke om Heidis minnestipend.

Fyll ut søknadsskjemaet på https://heidi.nilima.no/stipend. Legg ved en kort presentasjon av prosjektet, og hvordan det skal realiseres, i søknaden. Har du ikke noe prosjekt på gang selv, men kjenner noen som kunne trengt en liten dytt? Da kan du tipse de om denne muligheten.

Vinneren av stipendet vil motta gaven den 31. mai i en seremoni der vi presenterer den heldige og prosjektet pengene skal gå til. De vil også bli invitert til å være med å dele ut neste års stipend og samtidig gi et foredrag om hvordan stipendet har hjulpet dem med arbeidet sitt.

Søknadsfrist: 15 april 2022
Søknader levers på: https://heidi.nilima.no/stipend